+36 20 465 5600 feiertag61@gmail.com

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Feiertag Ferenc EV. (adatkezelő) tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a személyes adatok védelmével kapcsolatban a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el, és megóvja az Ön személyes adatait. A megadott adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak a meghatározott célok érdekében használjuk fel.

Cégünk az adatkezelése során figyelemmel van továbbá az egyének védelmét a személyes adatok gépi feldolgozása során szabályozó 1998. évi VI. törvényre, a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvényre, valamint a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény rendelkezéseire.A honlap regisztráció nélkül történő látogatása során a rendszer kizárólag olyan általános információkat tárol, amelyek nem azonosítják a felhasználót (látogatottság, technikai adatok, statisztikák stb.)

A honlapon történő regisztrációval Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a közölt személyes adatokat kezeljük. Az adatkezelés az adatok önkéntes megadására tekintettel hozzájáruláson alapul.. Feiertag Ferenc EV. kijelenti, hogy az Ön által megadott adatokat adatkezelőként kizárólag saját maga kezeli, az adatokat zártláncú számítógépes rendszeren tárolja.

A személyes adatok kezelésének célja, hogy megrendelésüket, foglalásukat gyorsan és pontosan teljesítsük, és hogy a szolgáltatásunk az Ön igényeit maximálisan kielégítse.

Az adatkezelés jogalapja a 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Feiertag Ferenc EV. addig tárolja és kezeli az Ön személyes adatait, ameddig Ön nem kéri az adatainak törlését, vagy az adatkezelés célja megszűnik vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, vagy a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendeli az adatok törlését.

A honlapunkon cookie-kat is használunk annak érdekében, hogy az oldal látogatása gyorsabb és kényelmesebb legyen. Tájékoztatjuk azonban, hogy böngészőjének beállítása során a cookie-k használatát letilthatja. Feiertag Ferenc EV. nem vállal felelősséget olyan jogosulatlan adatfelhasználásért, ami annak az eredménye, hogy a weboldalt, illetve az adatbázist valamely felhasználó jogellenesen feltöri.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy jelen adatvédelmi szabályzat kizárólag cégünk weboldalára vonatkozik, a holnapon elhelyezett linkek által használatával további holnapokat látogathat, amely oldalakra mindig az aktuális honlap adatvédelmi szabályzata vonatkozik.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy jogainak esetleges megsértése esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c) jogosult bejelentést tenni vagy bírósághoz fordulhat.

Amennyiben a fenti tájékoztatóval kapcsolatban további információra van szüksége, úgy bármikor kérhet tájékoztatást személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését és törlését az info@tuktuktaxi.hu e-mail címen, vagy postai úton a 2092 Budakeszi, Széchenyi u. 211. levelezési címen.

FOGLALÁSOK LEMONDÁSA:

Közvetlen ügyfelek számára: Ha a menetrend szerinti indulás előtt legalább 3 nappal mond le, nincs lemondási díj. Ha a menetrend szerinti indulástól számított 2 napon belül mond le, akkor 50% -os lemondási díj kerül felszámolásra.

Üzleti partnerek számára: Ha a menetrend szerinti indulás előtt legalább 3 nappal mond le, nincs lemondási díj. Ha a menetrend szerinti indulástól számított 2 napon belül mond le, akkor 20% -os lemondási díj kerül felszámolásra.